Тениски с български владетели - #АзСъмБългария

.jpg
Статистика
Начало:
1.7.2020 г.
Край:
31.8.2020 г.
Целева сума:
10000,00 лв.
Събрани средства:
11430,00 лв.
114,00% Complete (success) 114,00%
10000,00 лв.

Кампания за тениски с български владетели #АзСъмБългария

Навремето българите сме нямали време да се оплакваме. Нямали сме време да се самосъжаляваме, обиждаме и отчайваме.

Навремето българите сме били силен народ, който се е борил със зъби и нокти за оцеляването си, за територията си, за по-добър живот! Навремето българите сме били единни, защото сме знаели, че само така можем да постигнем целите си. Време е да си припомним за предците ни, за делата и думите им. Време е да се върнем към корените си, за да разберем колко силни сме всъщност. Време е отново да започнем да се гордеем с родината си и да споделим любовта си. Сега е моментът всеки да покаже, че е българин. Сега е моментът всеки да покаже що за човек е. Сега е моментът да спасим и съхраним българския дух жив, за да го предадем на децата си. Нека извървим този път заедно, обединявайки се за общата кауза. Тази на действащите българи. Защото всеки от нас прави България такава каквато е. Защото всеки от нас днес, е отговорен за това което ще оставим утре.


Всичко зависи от от нас, от вас, от мен, от теб. Нека не предаваме създателите си.

 

 

Даваме началото на тази кампания, с която искаме да залеем родните улици с тениски в цветовете на българския трибагреник. Да залеем родните улици с тениски с българските владетели. 

 

Вземете своята тениска с някой от българските владетели и споделете кампанията с приятели с хаштаг #АзСъмБългария. Да започваме да градим заедно! 

Подкрепете ни и получете подарък