Текущи и предстоящи събития

10.6.2023 г. 09:00 ч.
до   11.6.2023 г. 07:00 ч.
Свищов - Античен римски град Нове

Базар в гр.Свищов, Античен римски град Нове

Базар в гр.Свищов, Античен Римски град Нове

Заповядайте на базар на фондация "Въздигане" в гр.Свищов! На 10 и 11 юни на територията на Античен римски град Нове ще разположим наш щанд, на който ще може да се запознаете с издадената от нас литература на българска историческа тематика, както и да се сдобиете с някои от нашите издания, монети или тениски с велики български владетели. Всички събрани средства от базара ще бъдат насочени към настоящата ни инициатива “Възстановяване на храма в село Средно село, община Ветрино”. Базарът ни е част от XVII издание на фестивала на античното наследство "Орел на Дунава", организиран от община Свищов. Очакваме ви!

Минали събития

Базар в гр.Панагюрище по случай празника на детето
1.6.2023 г.   Панагюрище, площад "20-ти април"

Заповядайте на базар на фондация "Въздигане" в гр.Панагюрище! На 1 юни (четв) от 17:30 часа на площад "20-ти април" ще разположим наш щанд, на който ще може да се запознаете с издадената от нас литература на българска историческа тематика, както и да се сдобиете с някои от нашите издания, монети или тениски с велики български владетели. Всички събрани средства от базара ще бъдат насочени към настоящата ни инициатива “Възстановяване на храма в село Средно село, община Ветрино”. Базарът ни е част от детския празник "Усмихни се с мен", организиран от община Панагюрище. Очакваме ви!

Урок по родолюбие в НЧ "Прогрес 1907", гр.Костенец
22.5.2023 г.   гр.Костенец

На 22 май (понеделник) в сградата на Народно читалище "Прогрес 1907", гр.Костенец ще проведем урок по родолюбие за учениците от местните училища. По време на събитието доброволци от фондация "Въздигане" ще запознаят децата с любопитни събития и находки, открити по българските земи от най-ранна древност. Заповядайте!

Благотворителен базар гр.Хисаря
23.12.2022 г.   гр.Хисаря, пред НЧ "Иван Вазов"

Заповядайте на коледния благотворителен базар на фондация "Въздигане". Събитието ще се проведе на 23.12.22г. между 10 и 18 часа пред НЧ "Иван Вазов". В деня преди настъпването на най-светлите християнски празници, ще подберем разнообразие от книги на историческа тематика и тениски с велики български владетели като вариант за подаръци за вашите любими хора и начин да подкрепите една специална кауза. Елате, за да научите повече за нея и за нашите добри дела!